Páginas

dimarts, 25 d’octubre del 2022

9.4.1 Electrovàlvula evacuació d’aigües grises i polsador

L’electrovàlvula s’activa des del polsador (obrir/tancar) situat sobre el propi moble de l’aigüera, obra el circuit d’evacuació que buida el dipòsit d’aigües grises per un tub que surt a sota del vehicle per darrera la roda posterior dreta.

Quan el polsador està actiu, la sortida de senyal surt per la patilla oposada al costat que s'està pressionant.

Cal polsar la part inferior per buidar i polsar la part superior per tancar de nou la vàlvula

L’auto-vàlvula disposa de finals de carrera per tal de desconnectar quan el mecanisme ha arribat al final del seu recorregut.

La unió entre el dipòsit d’aigües grises i l’electrovàlvula es fa amb una peça a mida, que permet poder desmuntar tan el dipòsit com l’electrovàlvula en cas de necessitat.




9.4.1.1 Polsador buidar/tancar electrovàlvula



S’ha col·locat del polsador de tancar/buidar sobre el panel a la part dreta del vehicle sobre el moble aigüera fent servir una placa cega “LEGRAND NILOÉ step” amb base de color NEGRE i marc de color negre que ha estat mecanitzada per poder ubicar el mecanisme.

MOLT IMPORTANT, SI ES MANIPULA EL CIRCUIT ELÈCTRIC, CAL TENIR EN COMPTE QUE L’ELECTROVÀLVULA NO ADMET POLARITAT INVERTIDA NI CONNECTAR ALS 2 POSITIUS (Obrir i tancar-la alhora), EN QUALSEVOL D'AQUESTS CASOS ES POT CREMAR EL CIRCUIT INTERN I DEIXA DE FUNCIONAR.


Per la col·locació del polsador d’obrir i tancar l’electrovàlvula sobre el panel de fusta s’ha fet servir una placa cega “LEGRAND NILOÉ step amb base de color NEGRE i marc de color negre que ha estat mecanitzada amb una corona de 10 mm.






L’electrovàlvula esta protegida amb un carcassa de plàstic per tal d’evitar danys si el fa servir l’espai per ubicar-hi altres objectes. Aquesta carcassa es fàcilment extraïble manualment i no son necessàries eines.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada