Páginas

divendres, 21 d’octubre del 2022

6.7.3.1 Pas de cables 12 VDC de BAT principal al compartiment de la segona bateria

Els cables de 12 VDC provinents de la bateria principal (situada en el espai del motor del vehicle) passen per un espai habilitat per el fabricant VW i convenientment protegit mecànica i elèctricament.

El cable vermell provinent del relé separador de la segona bateria (+) va al borna positiva de la bateria principal a través d’un fusible de 100Amp situat sobre la borna. 

El cable negre (-) provinent de la segona bateria va directament a la borna de masses del motor, al costat del motor d’arrancada accessible amb el vehicle situat en un elevador.



Els cables de 12 VDC així com els cables de sortida de la caixa de fusibles es fa per espais habilitats en el compartiment de sota el seient central del copilot convenientment protegits mecànica i elèctricament.


El cable de 220 VAC que alimenta el carregador de bateria passa per un orifici segregat dels 12 VDC convenientment protegit mecànicament i aïllat per evitar contactes.



Quan cal passar per un espai a on hi ha contacte mecànic amb un tram de xapa, aquesta xapa s’ha protegit amb una motllura de protecció mecànica.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada