Páginas

divendres, 21 d’octubre del 2022

6.8.1.4 Circuit borna 1 : alimentació dels de relés 12 VDC

Es el circuit d’alimentació en 12  VDC dels relés de comandament de l’inversor i del carregador de bateria. Aquest relés permeten la posta en marxa d’aquest dispositius des dels interruptors del panel de control transferint el poder de tall sobre els contactes d’aquets relés.

Aquest circuit rep el POSITIU des del fusible identificat com 1 de la caixa de fusibles de la bateria. 

El cablejat (positiu i retorn) es fa amb cable numerat i senyalitzat

·       RELÉ 1.- Un relé comandat per l’interruptor 2 del panell de control (12  VDC BAT2). El circuit secundari  obrirà i tancarà el circuit de 12  VDC BAT2 d’alimentació del inversor (Veure apartats alimentació inversor). El motiu de no fer-ho directament es no comprometre el poder de tall del interruptor del panell de control. (100A),

 

·       RELÉ 2.- Un relé comandat per l’interruptor 3 del panell de control. El circuit secundari. CONVENIENTMENT AÏLLAT I SENYALITZAT ACTIVA I DESACTIVA ELS 240 VAC D’ALIMENTACIÓ DEL CARREGADOR DE BATERIA.


EN CAS DE TROBAR-SE LA BATERIA 2 TOTALMENT DESCARREGADA PODRIA DONAR-SE EL CAS QUE NO HI HAGUÉS PROU TENSIÓ PER ACTIVAR EL RELÉ R2 DEL CARREGADOR DE LA BAT2 I EL CARREGADOR NO ES POSES EN MARXA.

EN AQUEST CAS CAL ARRANCAR EL MOTOR I RECUPERAR LA TENSIÓ FENT ÚS DE L’ALTERNADOR DEL MOTOR DEL VEHICLE PER TAL DE RECUPERAR UNA TENSIÓ MINIMA DE LA BATERIA 2



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada