Páginas

dijous, 20 d’octubre del 2022

6.6.6 Preses de tensió 240VAC interiors (font externa)

Aquest equipament interior a 240VAC només està disponible quan la furgoneta estigui endollada a una presa exterior a 240VAC i el PIA del “quadre de protecció i tall 240 VAC” (PIA 1) estigui en posició tancat.

Els endolls s’alimenten directament des del cofre de protecció de 240 VAC i el conjunt PIA 1 i diferencial D1.

La instal·lació en 240 VAC exterior està composta per :

  •     Conjunt doble de endolls tipus “LEGRAND NILOÉ step” de color GRIS situats a la part posterior dreta del vehicle anomenarem “ aigüera  240VAC”. Aquestes bases s’alimenten de la “caixa de protecció i tall 240 VAC”
  •     Endoll tipus “LEGRAND NILOÉ step” de color GRIS situat a la part davantera esquerra de la zona de càrrega amb la finalitat de endollar-hi si cal una nevera bi-tensió i que anomenarem “nevera 240VAC”. Aquesta base s’alimenta de la “caixa de connexió 240 VAC”










 

Les bases de les preses de corrent de tensió a 240 VAC porten una borna per a la connexió del conductor de protecció (massa)

IMPORTANT

La potencia disponible per el conjunt de serveis amb tensió exterior ve limitada per la capacitat de la presa exterior i per el limitador a 10 A del “quadre de protecció i tall 240 VAC” (2400 W)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada