Páginas

dimecres, 19 d’octubre del 2022

6.3 Recorregut cableway i connexions

Llevat que estiguin disposats dins de conductes, els cables i les manegues estan subjectats mitjançant elements aïllants de fixació a intervals no superiors a 400 mm, per als recorreguts verticals i a no més de 250 mm per als recorreguts horitzontals.

Els empalmaments en cas de ser imprescindibles, s’han fet a llocs a on puguin ser accessibles. (UNE 20-460-94 / 7-708 -6-).

Les connexions s'han efectuat dins de caixes, concebudes expressament per a aquest fi i per proporcionar una protecció mecànica. Si la coberta de la caixa pot retirar-se sense ajuda d'eines, les connexions estan aïllades.


Per les connexions es fan fent servir punteres adequades al tipus de cable o terminals tipus FASTON o terminal tipus volandera.

Els conductes i les caixes de connexió son de material que satisfà les especificacions de la norma UNE 20-672 / 2-l.

A aquets efectes s’han ubicat en el vehicle les següents caixes de protecció i connexió:

·  Caixa de protecció i TALL 240 VAC (situada a la part posterior esquerra del vehicle)

·  Caixa de connexions 240 VAC (situada a la part central esquerra del vehicle part davant de la “Caixa de connexions 12 VDC”)

·  Caixa de proteccions 12 VDC (consistent en una caixa de 10 fusibles situada sota el seient central del copilot junt amb el conjunt “segona bateria, carregador, relé automàtic d’acoblament)

·  Caixa de connexions en 12 VDC esquerra “general” (situada a la part central esquerra del vehicle)

·  Caixa de connexions en 12 VDC dreta “aigüera” (situada a la part central dreta del vehicle darrera del moble de l’aigüera)

Les canalitzacions en 240 VAC porten un conductor de protecció (groc i verd) unit al contacte de protecció de presa exterior de corrent de la caravana i unit també a les masses dels equips elèctrics i als contactes de protecció de les bases de presa de corrent alterna del vehicle.

Tots els cables van etiquetats i numerats segons l’esquema i físicament amb collarí per cables de 2,5 mm. (Proveïdor: Central de suministros e instalaciones S.L. c/ Calabria 27 Barcelona)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada